De boerderij

De boerderij

Onze boerderij heeft van Varkens in Nood de prestigieuze vijf sterren ontvangen, een erkenning voor onze zorg voor de buitenvarkens met hun natuurlijke krulstaarten. Bij ons lopen de Blonde runderen vrij rond in de wei, waar ze altijd toegang hebben tot een schuilhok. Onze kippen scharrelen in de boomgaard, waar ze helpen bij het schoonhouden en ons voorzien van heerlijke, verse eieren.

Op het terras, dat uitkijkt over de boerderij, staan comfortabele zitplaatsen waar mensen kunnen ontspannen met een kopje koffie of een glas vers geperst appelsap, gemaakt van de vruchten uit de boomgaard van de boerderij. Het terras is omgeven door geurige bloemen en groen, wat een prachtige plek creëert voor een ontspannen middag. Hier kunnen bezoekers niet alleen genieten van de verse lucht en het prachtige uitzicht, maar ook proeven van heerlijke, huisgemaakte lekkernijen zoals versgebakken brood en eigengemaakte kaas.

Voor de jongere gasten is er een kleurrijke speeltuin, vol avontuurlijke mogelijkheden. Kinderen kunnen zich uitleven op de schommels, glijbanen en klimrekken, of met de dieren knuffelen in de kinderboerderij. De boerderij biedt ook educatieve rondleidingen aan, waarbij kinderen kunnen leren over het leven op de boerderij, hoe de dieren verzorgd worden en hoe het voedsel dat ze dagelijks eten geproduceerd wordt.

Deze boerderij is niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar ook een plek waar mensen samenkomen, lachen en leren. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, en waar de eenvoud en schoonheid van het plattelandsleven in volle glorie te ervaren zijn.

© 2024 Camper plaats puur Berkshire | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel